€
 €
Quick Search
Boligtype:
Omraade:
Soverom:
Bad:
Minimum pris:
Maximum pris:
Referanse nummer:


Om vårt foretagende

Etablert i 2006, er Watkins Wilson en av de ledende eiendomsmeglere i Moraira. Vi tilbyr våre kunder et vell av kunnskap om denne spesielle bykommunen, en kunnskap som vi har fått gjennom de siste tjue årene.

Hvem er vi?

Vi er en liten og innviet arbeidsgjeng  som er stolte av å tilby deg en personlig service.

Richard Watkins, salgs-og markedsføringsdirektør, er en meget respektert eiendom-salgsagent som har vært på besøk i Moraira i over 20 år. Richard startet virksomheten som eiendomsmegler i Spania fra Storbritannia, for å hjelpe mange britiske kunder til å finne en eiendom for å flytte til Spania.

"Vi jobber med våre kunder for å hjelpe dem og finne et hjem som passer til deres drømmer. Vi elsker det vi gjør og tar våre kunders ønsker i betraktning ", sier Richard. "Mange har blitt våre venner, og vi er glade for å si at vår virksomhet fortsetter å vokse år etter år ".

Teamet består også av Eric Wilson, finansdirektør og Anne-Karin Barmen, forretningsleder og, kontorsjef Helen Longley. "Vi liker å jobbe sammen og vi vil prøve å hjelpe deg å selge din eiendom eller finne det du leter etter, "sier Eric. "Vi er stolte av vår dype kunnskap om Moraira, og vår filosofi er: å behandle andre som vi liker å bli selv behandlet ".

Anne-Karin Barmen´s ferdigheter som Salgskonsulent suppleres av resten av teamet. Hun har jobbet med Richard og Eric i flere år og snakker seks språk. Med dette fremheves Watkins Wilson over andre agenter i område,fordi våre kunder er ikke bare britene, men kommer også fra hele Europa og andre kontinenter.

Jo Edwards har 8 års erfaring fra meglerverdenen i London og Moraira. Hun er ansvarlig for å synliggjøre Watkins Wilson i de sosiale medier og spesielle websider for kjøp av hus – og selvfølgelig selger hun også. Det er veldig lenge siden hun ble sjarmert av Moraira og hun kjøpte sitt feriehus gjennom Watkins Wilson i 2009. ”Min drøm har gått i oppfyllelse”. Jeg hadde tenkt i flere år på å kjøpe en feriebolig i Moraira men jeg trodde ikke at det var mulig. Nå hjelper jeg andre til å virkeliggjøre drømmen: Jeg elsker det!

Helen flyttet til Spania med sin mann og babyer i 2003 for å glede seg over den eksepsjonelle livskvaliteten her. Helen bringer over 25 års erfaring i en rekke administrative roller til sitt arbeid med å støtte resten av teamet.

Selgere
Mesteparten av eiendommene i våre kataloger kommer til oss gjennom anbefalinger. De som ønsker å selge sin eiendom i Moraira kjenner oss og stoler på oss, og noen av våre kunder kommer tilbake til oss for å bli hjulpet til å selge sin andre og selv sin tredje eiendom. Dette er en garanti for vår gode ledelse og vår gode service. Vi vil også gi deg tilbakemelding på alle visningene, slik at du vet hva folk setter pris på og kanskje hva du trenger å endre på, for å kunne selge.

Kjøpere
Hvis du leter etter en eiendom i Moraira området kan du komme med full tillit til oss. Vi vil ikke sette deg under press, vi er ganske fornøyde med å bare ha en uformell prat og begynne å foreslå egnede eiendommer som du har behov for.

Språk
Vårt team snakker flytende engelsk og spansk. Ana, vår manager, snakker flere språk, inkludert engelsk, spansk, tysk, norsk, nederlandsk og fransk.

moneycorp
Vi samarbeider tett med Moneycorp, et selskap som er spesialist på valuta ordning og kan kjøpe euro for deg til meget konkurransedyktige priser. I tidspunktet av en eiendomskjøp, må det gjøres i lokal valuta.Ved å bruke tjenester til Moneycorp, får du den beste valutakursen som mulig. Vennligst kontakt oss for mer informasjon.